Äkilliseen parisuhteen kriisitilanteeseen akuuttiaika pikaisesti. Nopea reagointi äkilliseen tarpeeseen ja ensiaika (90 min / yksilöaika tai pariaika) Tampereelta tai Juupajoelta. Vastaanotolla läsnä kriisityön ammattilainen, psykososiaalinen tuki, turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri, jotka auttavat käsittelemään ja jäsentämään kriisitilannetta.

Terapeuttiset keskustelut auttavat hallinnan tunteen saavuttamista ja tilanteen arviointia, kun omat voimavarat ovat vähissä. Säännölliset tapaamiset oman psykoterapeutin kanssa lisäävät turvallisuuden tunnetta ja antavat mahdollisuuden kasvaa kriisin kautta positiiviseen suuntaan. Kriisikäynnin kautta voi käynnistyä lyhyempi (1-5 käyntiä) tai myös pidempi psykoterapeuttinen työskentely.

Ajanvaraukset: info@amorinranta.fi / 044-5647111 tai viesti viestilomakkeeseen kotisivuilta.

90 min aika / 170,-

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Lähetä
Kriisikäynti pariterapiaan (Jouni Raipela)

Post navigation