Amorinrannan verkkokauppa

Elli Raipela: Eriydy – älä eroa

26.50

Kirja tarjoaa uudenlaisen näkökulman elämänvaiheeseen, jossa monissa tapauksissa eroamisen sijaan voisi eriytyä.

Parisuhteen murrosikä, keski-iän siirtymävaihe, minäkasvu, eriytyminen ja monet muut mielenkiintoa herättävät käsitteet saavat kirjassa selityksensä. Minäkasvun syväluotaavin kysymys on: ”Kuka minä olen?” Kun mielen aukile on jälleen auki, nuoruusiässä jo kertaalleen läpikäydyt kysymykset odottavat vastauksiaan. On aika ratkaista kysymyksiä niin seksuaalisuudesta kuin oman minuuden rajoistakin. Unohtamatta oman maailmankatsomuksen uudelleen jäsentelyä.

Eriydy – älä eroa puhuttelee lukijaansa elämänläheisesti, nostaen esiin ilmiöitä, joita kirjoittaja on pari-, perhe- ja seksuaaliterapiatyössään kohdannut. Ei tarvitse olla neljänkympin kriisissä, hukassa itseltään tai parisuhteessa tarttuakseen kirjaan, sillä kirja sopii kaikille aikuisille itseymmärryksen lisäämiseen.

Elli Raipela on juupajokelainen elämännälkää poteva psykoterapeutti, joka terapiatyönsä lisäksi työnohjaa, kouluttaa ja toimii Amorinrannan parisuhdemajatalon emäntänä.

ISBN 978-952-94-4757-2

Postituskulut 3,50 €.

Kauppa- ja toimitusehdot

Alkaen 1.6.2021

Pyydämme teitä ystävällisesti perehtymään kauppa- ja toimitusehtoihin.

Verkkokaupan tuotteita myy Amorinranta Oy (Y-tunnus 2690650-5) Myymme tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille sekä julkisen ja kolmannen sektorin toimijoille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus ja tilaaminen

 • Amorinranta Oy toimittaa tuotteista tilausvahvistuksen tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen saatuaan maksun tilauksesta.
 • Tilaus katsotaan hyväksytyksi, kun asiakkaalle on lähetetty kirjallinen tilausvahvistus. Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa tilausta. Mikäli asiakas havaitsee virheitä tai puutteita, on hänellä velvollisuus ilmoittaa niistä välittömästi.
 • Toimituskulut kotimaahan painon mukaan alkaen 3,50 e noudettuna Postista.
 • Tuotteet toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen. Yleisimmin käyttämämme kuljetuspalvelu on Posti.

Toimitusaika

 • Tuotteet lähetetään 3-4 päivän sisällä tilauksesta.

Palauttaminen

 • Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
 • Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan käytetylle maksutavalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
 • Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.
 • Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi Amorinranta Oy:lle sähköposti osoitteeseen:
 • Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen yhteydessä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Muuta

 • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Pidätämme oikeuden myös tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla.
 • Amorinranta Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
 • Olemme sitoutuneet käsittelemään asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
 • Riita-asiat pyrimme selvittämään yhteisymmärryksessä ja asiakkaan edun mukaisesti.

Maksupalvelutarjoaja

Linkki..?

Vieritä ylös